Publikationer

 

Ta ledarskapet till nästa nivå

–  personliga verktyg och vertikal utveckling som gör dig till en mer agil ledare

 
av Katharina Arenvi, Annika Bramsen och Ulf Giege
Denna nya upplaga av boken finns till försäljning från den 1:a oktober 2020 

Ta ledarskapet till nästa nivå – personliga verktyg och vertikal utveckling som gör dig till en mer agil ledare handlar om hur man som ledare kan komma vidare i sin egen utveckling. Boken bygger på praktiska erfarenheter och forskning om den vuxna människans förmåga att mogna och utvecklas.

Budskapet är att alla kan utveckla sitt ledarskap och att detta är särskilt viktigt i en komplex miljö. Det finns olika stadier i vuxnas utveckling och de har betydelse för ledarskapet. Genom att utveckla olika förmågor som ger både tankehöjd och emotionellt djup får man nya perspektiv och helt nya personliga verktyg i sitt ledarskap.

Ledaren behöver vara den största katalysatorn för förbättringar, men ibland är ledaren i stället den största flaskhalsen i organisationens utveckling. För att lyckas behöver man ständigt utveckla sin ledarskapsförmåga för den är inte medfödd.

 

Omslag fšrhandlingsteknikLedande förhandlingsteknik

–  och värdeskapande förhandlingsattityd

 
av Ulf Giege

 

”Ledande förhandlingsteknik” är en praktisk handledning där du direkt kan gå och hämta den kunskap du behöver inför din kommande förhandling.

Boken beskriver teknik och taktik för att kunna fördela värde på ett effektivt sätt och hur man skapar  konstruktiva relationer och mera värde.

Om du bara använder några av tipsen eller perspektiven kommer du att få ett bättre resultat av dina framtida förhandlingar.

Oavsett om du är erfaren eller nybörjare kan du ta din förhandlingsförmåga till nästa nivå, den här boken visar dig hur.

Ulf Giege arbetar sedan femton år med att utbilda i förhandlingsteknik.

Smakprov.se erbjuder ett smakprov av boken här.